BackVari njeri - Shqiptare
Përshkrimi
Vari njeri
Vari njeri: Një lojë funny. Guess fjalën sekrete në Albanese. Me 3 niveleve të vështirësisë.
Marr shkronjat e alfabetit dhe me mend fjalën e fshehtë. Por ju duhet të bëjë atë para se njeriu është i varur!
Çmimi: 100% Free
Pamjet
Vari njeri - Pamjet - 1Vari njeri - Pamjet - 2
Shkarko
Shkarko links për pajisjen "Të gjitha pajisjet" dhe gjuhën "Shqiptare":
Android Shkarko 100% FreeGoogle Play (Rekomanduar)
Android Shkarko 100% FreeGetJar
Android Shkarko 100% FreeOpera app store
Android Shkarko 100% FreeAmazon app store
BlackBerry Shkarko 100% FreeBlackBerry app world
Share këtë faqe me shokët tuaj