BackMastermind - BlackBerry - Shqiptare
Përshkrimi
Mastermind
Organizatori është një lojë falas. Test trurin tuaj dhe të përpiqen për të gjetur kodin sekret. Një lojë logjike shfaqur 3 nivelet e vështirësisë.
Çmimi: 100% Free
Pamjet
Mastermind - Pamjet - 1Mastermind - Pamjet - 2
Shkarko
Shkarko links për pajisjen "BlackBerry" dhe gjuhën "Shqiptare":
BlackBerry Shkarko 100% FreeBlackBerry app world
Share këtë faqe me shokët tuaj