BackМеморија - Android - Македонски
Опис
Меморија
Меморија, класична игра во бесплатна верзија за Android. Тестирајте ја вашата меморија и се совпаѓаат со пара слики. А слободна меморија игра за деца и возрасни.
Цена: 100% слободен
Слики од екранот
Меморија - Слики од екранот - 1Меморија - Слики од екранот - 2
Преземете
Преземете линкови за уред "Android" и јазик "Македонски":
Android Преземете 100% слободенGoogle Play (Препорачува)
Android Преземете 100% слободенGetJar
Android Преземете 100% слободенOpera app store
Android Преземете 100% слободенAmazon app store
Сподели ја оваа страница се со вашите пријатели