BackKujtesës - Android - Shqiptare
Përshkrimi
Kujtesës
Kujtesës, lojë klasike në një version falas për Android. Test kujtesën tuaj dhe ndeshje palë i fotove. Një lojë falas kujtesës për fëmijët dhe të rriturit.
Çmimi: 100% Free
Pamjet
Kujtesës - Pamjet - 1Kujtesës - Pamjet - 2
Shkarko
Shkarko links për pajisjen "Android" dhe gjuhën "Shqiptare":
Android Shkarko 100% FreeGoogle Play (Rekomanduar)
Android Shkarko 100% FreeGetJar
Android Shkarko 100% FreeOpera app store
Android Shkarko 100% FreeAmazon app store
Share këtë faqe me shokët tuaj